به آنان گفته می شود که کمتر چربی بخور، بیشتر میوه بخور یا بیشتر از سبزیجات در غذایت استفاده کن.
اما پژوهش های جدید نشان می دهد که مهمترین چیزی که آنان برای سلامت قلب خود می توانند بکنند، خیلی ساده است. بیشتر برنج بخورند.
مشکل است بتوان نیاز به خوردن برنج را کاملاً درک کرد هر چند که برنج، بخش اعظمی از هر یک از وعده های غذائی بیشتر مردم جهان را تشکیل می دهد. اما یک پژوهش گر ژاپنی «Satoru Eguchi» ساتو رو ایگوچی می گوید در ژاپن برنج محبوبیت خود را در برابر سایر رژیم های غذائی غرب از دست داده است. وی می گوید مردم ژاپن در ۵۰ سال گذشته بیشتر به سوی رژیم غذائی غرب روی آورده اند.
به گفته ایگو چی، ژاپنی ها در مقایسه با ۵۰ سال پیش، ۵۰ درصد کمتر برنج مصرف می کنند و این گرایش، برخی از پزشکان ژاپنی را نگران کرده است.
آنان به رژیم سنتی ای باور دارند که پایه اش به طور گسترده بر مصرف ماهی و مصرف مقدار زیادی برنج است و می گویند اینها سالم تر از غذاهائی است که چربی زیاد دارند. |